Druškovec: Otkriven identitet poginulog biciklista i pobjeglog vozača

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 26.09.2013. 12:39

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: ilustracija

Varaždinska policija izvijestila je o novim saznanjima vezano uz prometnu nesreću koja se 21. rujna oko 20:10 sati dogodila u Druškovcu i u kojoj je smrtno stradala jedna osoba.

Policijski službenici operativnim radom utvrdili su da se radi o muškarcu starosti 77 godina, a koji je strani državljanin na privremenom boravku u Republici Hrvatskoj.

Podsjećamo, vozač automobila vozio je iz smjera Stažnjevca prema mjestu Novaki, te prednjim dijelom vozila udario u stražnju stranu bicikla, kojim je u istom smjeru uz desni rub kolnika upravljao biciklist.

Uslijed udara biciklist je odbačen uz desni rub kolnika i bankinu, dok je bicikl odbačen u cestovni jarak. Vozač bicikla od zadobivenih je ozljeda preminuo na mjestu događaja. Nakon prouzročene prometne nesreće, vozač osobnog vozila je bez zaustavljanja napustio mjesto događaja.

Policija je idućeg dana utvrdila da se radi o muškarcu starosti 54 godine, no daljnjim kriminalističkim istraživanjem naknadno je utvrđeno da osobnim vozilom nije upravljao navedeni muškarac, već je istim upravljala 54-godišnjakinja.

Komentari