Dubrava Križovljanska: Pijan pao s mopeda i ozlijedio se

Piše: IT/eVaraždin

Objavljeno: 29.06.2015. 19:44

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: ilustracija

Izvor: impactingorj.com

Proteklog vikenda dogodilo se ukupno 12 prometnih nesreća, a jedna od njih dogodila se u Dubravi Križovljanskoj. U njoj je sudjelovao muškarac starosti 59 godina koji je pijan pao s mopeda i ozlijedio se.

Upravljao mopedom pod utjecajem alkohola od 1.83 promila u smjeru Varaždinske ulice. U jednom je trenutku mopedom sišao u lijevo van kolnika na travnatu bankinu i pao s mopeda na kolnik. Medicinska mu je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njegove ozljede za sada nisu okvalificirane.

Mopedist je ozlijeđen i u Trnovcu Bartolovečkom, na raskrižju Bartolovečke ulice i ulice Široke ledine. Riječ je o 49-godišnjaku koji se u petak kretao ulicom Široke ledine iz smjera Zbelave. Dolaskom do raskrižja s Bartolovečkom ulicom, zbog neprilagođene brzine kretanja stanju kolnika i uvjetima prometovanja, u kočenju, izgubio je ravnotežu i pao na kolnik. Medicinska mu je pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici.

Prometna nesreća dogodila se u subotu u Ribić Bregu. Mladić u dobi od 22 godine upravljao je osobnim vozilom iz smjera Novaka prema Jerovcu. Prilikom izlaska iz lijevog oštrog zavoja, zbog neprilagođene brzine stanju i osobinama ceste, izgubio je nadzor nad upravljačem, te se vozilo zanijelo i sletjelo u lijevi cestovni jarak gdje se prevrnulo na krov. U prometnoj je nesreći ozlijeđen 22-godišnji putnik iz vozila. On je prevezen u varaždinsku Opću bolnicu, a njegove ozljede za sada nisu okvalificirane.

Jedna je osoba ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju u Ludbreškoj ulici u mjestu Globočec Ludbreški. Muškarac starosti 29 godina upravljao je osobnim vozilom iz smjera Koprivnice prema Ludbregu. Zbog nedržanja potrebitog razmaka u vožnji u slijedu, prednjim je dijelom vozila udario u stražnji dio bicikla kojim je ispred njega u istom smjeru upravljao 65-godišnjak, koji se nije kretao biciklističkom stazom već sredinom desne prometne trake. Vozač bicikla je pao na kolnik pri čemu je ozlijeđen. Medicinsku mu je pomoć na mjestu događaja pružila ekipa Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije.

Komentari