Dubrovčanin ozlijeđen u prometnoj nesreći u Knegincu zadržan na daljnjem liječenju

Objavljeno: 29.09.2015. 10:13

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 11:26

Foto: Foto čitatelja

Muškarac starosti 48 godina koji je ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 28. rujna oko 17.50 sati u Topličkoj ulici u Gornjem Knegincu, a o kojoj smo na temelju dojave nešeg čitatelja izvjestili sinoć, zadržan je na daljnjem liječenju u Varaždinskoj Općoj bolnici.

Podsjetimo, on je upravljao osobnim vozilom (dubrovačkih registarskih oznaka) iz smjera Turčina prema Varaždin Bregu. Prlikom izlaska iz lijevog zavoja, vozilom je prešao u lijevo van ceste na nogostup, gdje je prednjim dijelom vozila udario u dvorišnu ogradu.

Dvije su osobe ozlijeđene i u prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 28. rujna oko 5.40 sati u Gospodarskoj ulici u Varaždinu.

Kako su izvjestili iz PU varaždinske, muškarac starosti 58 godina upravljao je osobnim vozilom iz smjera istočne obilaznice u smjeru Kućan Marofa.

U jednom je trenutku započeo skretanje u lijevo, te oduzeo prednost prolaska osobnom vozilu kojim je iz suprotnog smjera, zadržavajući smjer kretanja, upravljao 27-godišnjak.

Prilikom udara prednjih dijelova vozila, ozlijeđena su oba vozača. Medicinska im je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njihove ozljede za sada nisu okvalificirane.

Komentari