čeka ga ogromna kazna

Dvadesetogodišnjak BMW-om kroz naselje jurio preko 110 km/h, ali to nije sve...

Jučer su policijski službenici Policijske postaje Ludbreg zaustavili osobno vozilo marke BMW, kojim je nepropisnom brzinom od 114.3 km/h na djelu ceste gdje je brzina kretanja vozila prometnim znakom ograničena na 60 km/h
Objavljeno: 15.05.2020. 10:20

Zadnja izmjena: 15.05.2020. 14:45

Foto: Ilustracija

Jučer, 14. svibnja u 12.25 sati na državnoj cesti D-2 u Vrbanovcu, policijski službenici Policijske postaje Ludbreg, zaustavili su osobno vozilo marke BMW, kojim je nepropisnom brzinom od 114.3 km/h na djelu ceste gdje je brzina kretanja vozila prometnim znakom ograničena na 60 km/h upravljao mladi vozač starosti dvadeset godina.

Također je provjerom utvrđeno, da su na vozilu uočeni vidljivi tehnički nedostaci, zbog čega je vozilo upućeno na izvanredni tehnički pregled vozila. Izvršenim tehničkim pregledom vozila u Stanici za tehnički pregled vozila u Ludbregu utvrđeno je da vozilo ima tri opasna tehnička nedostatka i 31 veći i manji nedostatak zbog čega su vozilu oduzete registarske pločice i vozilo je isključeno iz prometa. Vozaču će se izdati Prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja. Za iste mu prijeti novčana kazna u iznosu do 22 000 kuna, te izricanje zaštitne mjere zabrane upravljanja motornim vozilima u trajanju od 3 mjeseca.

Komentari