Dvije biciklistkinje ozlijeđene u prometnim nesrećama u Varaždinu

Objavljeno: 29.05.2012. 11:33

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

Foto: Ilustracija

Dvije su biciklistkinje ozlijeđene u odvojenim prometnim nesrećama koje su se u ponedjeljak dogodile na području grada Varaždina.

Prvo je oko 8 sati, 19-godišnju djevojku koja je upravljala biciklom Međimurskom ulicom u smjeru centra grada, udarilo osobno  vozilo kojim je upravljala 41-godišnjakinja, koja je prilikom uključivanja u promet Međimurskom ulicom biciklistkinji oduzela prednost prolaska. Ozlijeđena djevojka prevezena je u OB Varaždin, a njezine ozljede nisu okvalificirane. 

Nekoliko sati kasnije, oko 12.30 sati, u Gospodarskoj ulici u Varaždinu, vozač osobnog vozila starosti 46 godina, upravljao je vozilom u smjeru Biškupca, te je dolaskom do parkirališta ispred groblja započeo skretati u desno na parkiralište, a da se prethodno nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu.

U tom je trenutku u njegov automobil udario bicikl kojim je iza njega i u istom smjeru upravljala 56-godišnja žena iz Varaždina. I ona je zbog ozljeda koje je zadobila u prometnoj nesreći prevezena u Varaždinsku bolnicu, a njezine ozljede također nisu okvalificirane.

Komentari