javlja policija

Dvije djevojčice ispale iz traktora u prometnoj nesreći kod Vrbanovca

Objavljeno: 12.10.2022. 10:33

Zadnja izmjena: 12.10.2022. 10:38

U prometnoj nesreći koja se dogodila u utorak, 11. listopada oko 19 sati na državnoj cesti kod Vrbanovca, ozlijeđene su dvije djevojčice.

Muškarac starosti 36 godina upravljao je prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola od 0.57 g/kg, traktorom s priključenim zaprežnim vozilom na kojem je prevozio ogrjevno drvo, krećući se iz smjera Varaždina u smjeru Ludbrega.

U jednom je trenutku navedenom cestom iz istog smjera naišlo osobno vozilo kojim je upravljala 44-godišnjakinja te prednjim dijelom udarilo u stražnji lijevi dio neosvijetljenog zaprežnog vozila. Od siline udara traktor se s prikolicom prevrnuo na desni bok, pri čemu je iz traktora na zeleni pojas uz rub kolnika, ispao vozač i dvije putnice starosti 6 i 11 godina, koje je nepropisno prevozio na traktoru.

Djevojčice su pritom ozlijeđene te su prevezene u varaždinsku Opću bolnicu, a njihove ozljede za sad nisu okvalificirane. Prilikom udara je također iz zaprežnog vozila na kolnik ispao sav prevoženi teret te je za vrijeme trajanja očevida, sve do 21.45 sati, promet navedenom dionicom državne ceste bio zatvoren za promet i odvijao se obilaznim pravcima

Komentari