Dvije osobe ozlijeđe u prometnim nesrećama u Nedeljancu i Bolfanu

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 02.06.2014. 12:24

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: Ilustracija

Tijekom proteklog vikenda na prometnicama Varaždinske županije dogodilo  se ukupno sedam prometnih nesreća i to dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama, te pet prometnih nesreća s materijalnom štetom.

U petak, 30. svibnja oko 17:15 sati u Varaždinskoj ulici u Bolfanu, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom. Žena starosti 56 godina upravljala e osobnim vozilom iz smjera Čukovca prema Cvetkovcu.

Zbog nekretanja sredinom obilježene prometne trake, u jednom je trenutku vozilom sletjela na desnu bankinu, a potom u cestovni jarak, gdje je prednjom desnom stranom vozila udarila u betonski most prilaza na poljoprivrednu parcelu, uslijed čega se vozilo prevrnulo na lijevi bok. Pritom je ozlijeđena, te je prevezena u Opću bolnicu Varaždin. Njezine ozljede za sada nisu okvalificirane.

Muškarac starosti 65 godina, ozlijeđen je u prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu, 31. svibnja oko 11 sati, u Varaždinskoj ulici u Nedeljancu. On je upravljao osobnim vozilom iz smjera Varaždina prema Vidovcu, te je zbog nekretanja sredinom obilježene prometne trake, vozilom sišao ulijevo van kolnika i prednjim dijelom vozila udario u dvorišnu ogradu.

Medicinska mu je pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici, a njegove će se ozljede okvalificirati naknadno.

Komentari