Dvije osobe ozlijeđene u slijetanju vozila u pekarnicu na Staru godinu

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 02.01.2014. 10:44

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: Ilustracija

Dvije su osobe ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se dogodila u  utorak, 31. prosinca oko 10 sati, na raskrižju Dravske i Ludbreške ulice u Trnovcu.

>> Trnovec Bartolovečki: Sletio autom s ceste ravno u pekarnicu

Muškarac u dobi od 23 godine upravljao je osobnim vozilom Dravskom ulicom. Dolaskom do raskrižja s Ludbreškom ulicom koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, ušao je u raskrižje, a da prethodno nije propustio osobno vozilo kojim je tom ulicom iz smjera Varaždina prema Bartolovcu upravljala 32-godišnjakinja.

Tom je prilikom prednjim dijelom vozila udario u lijevi bočni dio osobnog vozila vozačice, koje je uslijed udara u zanošenju sletjelo udesno van kolnika, te prednjim lijevim bočnim dijelom udarilo u zid pekarnice, a potom stražnjim dijelom u stražnji dio parkiranog osobnog vozila.

Osobno vozilo 23-godišnjaka je nakon udara sletjelo s raskrižja ulijevo van kolnika i prednjim dijelom udarilo u prometni znak. U prometnoj su nesreći ozlijeđene 32-godišnja vozačica i 54-godišnja putnica iz njenog vozila.

Medicinska im je pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici nakon čega su puštene kući. Njihove će se ozljede okvalificirati naknadno.

Komentari