Dvije ozlijeđene osobe u prometnim nesrećama na varaždinskom području

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 22.05.2014. 12:24

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Prema izvješću Policijske uprave varaždinske, u srijedu su se na području Varaždinske županije dogodile dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama.

Jedna je osoba ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 21. svibnja oko 6:45 sati, na državnoj cesti D 35 u Kaniži.

Muškarac starosti 29 godina upravljao je osobnim vozilom, nepropisno se uključujući s autobusnog stajališta u promet državne ceste, a da se prethodno nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu, te je oduzeo prednost prolaska osobnom vozilu kojim je iz smjera Lepoglave prema Ivancu upravljala 32-godišnjakinja.

Prilikom udara prednje desne strane vozila kojim je upravljala vozačica u lijevu prednju stranu drugog vozila, ozlijeđena je 40-godišnja putnica iz njezinog vozila. Medicinska joj je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njezine ozljede za sada nisu okvalificirane.

Jučer, 21. svibnja oko 14 sati u ulici Sajmište u Varaždinu, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom. Muškarac starosti 56 godina upravljao je osobnim vozilom u smjeru Trga Matije Gupca.

Izlaskom ispod nadvožnjaka Koprivničke ulice, te dolaskom do raskrižja s odvojkom Koprivničke ulice, nije propustio bicikl kojim je navedenim odvojkom iz smjera ulice Ruđera Boškovića upravljao 51-godišnjak. Prilikom udara prednjeg dijela vozila u lijevi bočni dio bicikla, 51-godišnjak je pao na kolnik te je ozlijeđen. Medicinska mu je pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Njegove će s ozljede okvalificirati naknadno.

Od ostalih događaja, tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave varaždinske zabilježena su dva prekršaja protiv javnog reda i mira i to u Varaždinu i Ludbregu, te jedan prekršaj nasilničkog ponašanja u obitelji u Karlovcu Ludbreškom.

Komentari