Tijekom proteklog vikenda na prometnicama Varaždinske županije dogodilo se šest prometnih nesreća i to dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i četiri prometne nesreće s materijalnom štetom, izvijestila je Policijska uprava varaždinska.

U subotu, 11. siječnja oko 10 sati, u Zagorskoj ulici u Novom Marofu, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom. Muškarac starosti 39 godina upravljao je osobnim vozilom Zagorskom ulicom. Tom je prilikom zbog neprilagođene brzine uvjetima i stanju na kolniku, prednjim dijelom vozila udario u stražnji dio zaustavljenog osobnog vozila kojim je upravljao 31-godišnjak.

Uslijed udara, vozilo 31-godišnjaka je odbačeno prema naprijed te je prednjim dijelom udarilo u zaustavljeno osobno vozilo kojim je upravljao 60-godišnjak. U prometnoj je nesreći ozlijeđena 56-godišnja putnica iz vozila 60-godišnjaka. Njezine su ozljede po liječnici Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije, okvalificirane kao lakše.

U prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu, 11. siječnja oko 7:50 sati u Starčevićevoj ulici u Varaždinu, ozlijeđena je 74-godišnja žena. Muškarac starosti 37 godina upravljao je osobnim vozilom Starčevićevom ulicom iz smjera Koprivničke prema Optujskoj ulici.

U jednom je trenutku započeo pretjecanje teretnog vozila ispred sebe, te zbog neprilagođene brzine stanju i uvjetima na kolniku, u kočenju, prednjim dijelom vozila udario u stražnji kotač bicikla, kojim se preko obilježenog pješačkog prijelaza kretala 74-godišnja pješakinja. Ozlijeđenoj je ženi medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njezine ozljede za sada nisu okvalificirane.

Komentari

13.01.2014. 10:26h Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27