Dvije provale u Beretincu, po jedna u Varaždinu i Velikom Bukovcu

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 20.08.2013. 16:08

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: ilustracija

Od 1. do 16. kolovoza, nepoznati je počinitelj provalio u priručno skladište u Kumičićevoj ulici u Varaždinu, vlasništvo 88-godišnjaka, te otuđio agregate za struju, stroj za mljevenje kukuruza i drugo, priopćeno je iz PU varaždinske.

Prema izjavi oštećenog, materijalna šteta iznosi više tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

Od 14. do 19. kolovoza u ulici Bana Jelačića u Beretincu nepoznati je počinitelj provalio u skladište poduzeća sa sjedištem u Jalkovcu. Tom je prilikom otuđio veću količinu inox cijevi i nekoliko stotina litara dizel goriva.

Materijalna se šteta procjenjuje na nekoliko desetaka tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja navedenog kaznenog djela.

U noći s 18. na 19. kolovoza nepoznati je počinitelj provalio u vikend kuću u ulici Bana Jelačića u Beretincu, vlasništvo 62-godišnjaka, te otuđio digitalni satelitski prijamnik, razni pribor za jelo, vino i drugo.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja će se podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Jučer, 19. kolovoza od 17 do 20 sati, nepoznati je počinitelj iz kuće u Velikom Bukovcu, vlasništvo 61-godišnjakinje, otuđio novac i razni nakit.

Kako je utvrđeno, nepoznati je počinitelj za vrijeme odsutnosti ukućana pronašao ključ ulaznih vrata, te otključavši ista ušao u unutrašnjost kuće i otuđio navedeno.

Prema izjavi oštećene, materijalna se šteta procjenjuje na više tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Komentari