Dvije teško ozlijeđene osobe u prometnim nesrećama u Međimurju

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 26.05.2014. 15:19

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Prema izvješću Policijske uprave međimurske, tijekom proteklog vikenda na prometnicama Međimurske županije dogodilo se ukupno pet prometnih nesreća, od čega tri s ozlijeđenim osobama, u kojima su dvije osobe teško i jedna lakše ozlijeđene, te dvije prometne nesreće s nastalom materijalnom štetom.

U petak, 23. svibnja oko 10:45 sati u Strahonincu, na raskrižju Poljske ulice i Ulice Josipa Bajkovca, dogodila se prometna nesreća u kojoj vozačica osobnog automobila čakovečkih registracijskih oznaka, 57-godišnjakinja iz Šenkovca, dolaskom do ceste s prednošću prolaska nije propustila sva vozila koja se kreću tom cestom. Zbog toga je vozilom udarila u osobni automobil čakovečkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 35-godišnjak iz Kuršanca.

Naknadno, istog dana oko 23 sati, u Županijskoj bolnici Čakovec 26-godišnjakinja iz Gornjeg Kuršanca, putnica iz osobnog automobila s kojim je upravljao 35-godišnjak, zatražila je liječničku pomoć te je pregledom utvrđeno da je teško ozlijeđena. Protiv vozačice osobnog automobila podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

U petak, 23. svibnja oko 16:10 sati, na državnoj cesti između naselja Sveti Križ i Prelog, dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozačica osobnog automobila čakovečkih registracijskih oznaka, 49-godišnjakinja iz Držimuca, vozilom skretala na poljski put, a da se prethodno nije uvjerila da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu. Zbog toga je u njezino vozilo udario osobni automobil čakovečkih registracijskih oznaka s kojim je u punoj fazi pretjecanja bio 24-godišnji vozač iz Svete Marije. Nakon udara oba vozila sišla su van kolnika na obradivu površinu.

Vozilom Zavoda za hitnu medicinu Međimurske županije u Županijsku bolnicu Čakovec, prevezena je ozlijeđena vozačica osobnog automobila, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena te je zadržana na liječenju. Protiv vozačice osobnog automobila podnijet će se posebno izvješće Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Komentari