Dvoje biciklista ozlijeđeno u prometnim nesrećama u Varaždinu

Objavljeno: 06.06.2014. 10:20

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: ilustracija

Varaždinska je policija izvijestila o prometnim nesrećama s ozlijeđenim osobama koje su se u četvrtak dogodile na varaždinskom području.

Žena starosti 49 godina ozlijeđena je u prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 5. lipnja oko 6:50 sati na raskrižju Koprivničke ulice s Ulicom Ruđera Boškovića u Varaždinu.

Ona je upravljala biciklom po obilježenom pješačkom prijelazu preko kolnika Ulice Ruđera Boškovića u smjeru trgovačkog centra, dok je na semaforu bilo za pješake upaljeno zeleno svjetlo. Dolaskom na suprotnu stranu ceste prednjim se kotačem bicikla sudarila s prednjim kotačem bicikla kojim je ulicom Ruđera Boškovića iz smjera Ulice Ferdinanda Konšćaka u smjeru Koprivničke ulice upravljala 34-godišnjakinja. Od jačine udara 49-godišnjakinja je izgubila ravnotežu i pala s bicikla, te je zadobila ozljede. Medicinska pomoć joj je pružena u Općoj bolnici Varaždin, a ozljede su joj okvalificirane kao lakše.

Jučer, 5. lipnja oko 16 sati u Trenkovoj ulici u Varaždinu, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom.

Biciklom je upravljao muškarac starosti 58 godina iz smjera Ulice Franje Kurelca u smjeru Međimurske ulice, gdje je u jednom trenutku prednjim kotačem udario u rubnik s lijeve strane kolnika i izgubio ravnotežu i pao s bicikla. Prilikom pada je udario u tlo i zadobio ozljede. Medicinska pomoć mu je pružena u Općoj bolnici Varaždin, a ozljede će mu biti okvalificirane naknadno.

Komentari