Dvojica mladića iz trgovine u N. Marofu ukrali suhomesnate proizvode i pivo

Objavljeno: 12.05.2014. 13:54

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Novi Marof dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca starosti 24 godine, izvijestila je Policijska uprava varaždinska.

Sumnja se da su u petak, 9. svibnja tijekom noći u Radničkoj ulici u Novom Marofu provalili u trgovinu, vlasništvo poduzeća sa sjedištem u Varaždinu. Iz trgovine su otuđili više suhomesnatih proizvoda i piva. Materijalna šteta se procjenjuje na više stotina kuna.

Navedeni su u subotu, 10. svibnja predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske, nakon čega su uz kaznenu prijavu dovedeni sucu istrage Županijskog suda u Varaždinu, koji im je odredio istražni zatvor.

Varaždinska je policija izvijestila i o drugim krađama koje su se proteklih dana dogodile na području Varaždinske županije.

Od 19. travnja do 10. svibnja, u Ulici Stjepana Vukovića u Varaždinu nepoznati je počinitelj provalio u podrumske prostorije vlasništvo 64-godišnjaka iz koje je otuđio jedan glazbeni zvučnik. Materijalna šteta se procjenjuje na više stotina kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

Od 8. do 9. svibnja u mjestu Martinkovec, nepoznati je počinitelj u predjelu zvanom "Mali Valpovec" provalio u dvije vikend kuće vlasništvo 69-godišnjaka i 63-godišnjaka. Iz vikendica je otuđio inox bačvu, električnu grijalicu i više desetaka litara vina. Materijalna šteta se procjenjuje na više tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju otkrivanja počinitelja ovog kaznenog djela.

Od petka 9. do subote 10. svibnja, u Ulici Krešimira Kapeša u mjestu Beretinec, nepoznati je počinitelj provalio u vikend kuću vlasništvo 45-godišnjaka iz koje je otuđio plinsku bocu i više desetaka litara vina. Materijalna šteta se procjenjuje na više stotina kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Komentari