izvijestila pu varaždinska

Dvojica mladića jučer nakon rutinske kontrole policije završili u zatvoru

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 18.04.2019. 13:15

Zadnja izmjena: 18.04.2019. 13:24

Prema informacijama iz policije, dva su vozača jučer završila u zatvoru nakon što su uhvaćeni u prometnim prekršajima i to u Ivancu i u Varaždinu.

Policajci Policijske postaje Ivanec, zastavili su  u Ivancu automobil kojim je upravljao 29-godišnjak pod utjecajem alkohola od 1.20 g/kg. Kako je navedeni višestruki počinitelj prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, uhićen je i doveden u Policijsku postaju te smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje do prestanka djelovanja alkohola. Tijekom jučerašnjeg dana, isti je doveden na Općinski sud u Varaždinu gdje mu je određeno zadržavanje od 5 dana.

U Međimurskoj ulici u Varaždinu zaustavljeno je pak vozilo kojim je upravljao 27-godišnjak. Provjerom je utvrđeno da vozilom upravlja prije stjecanja prava na upravljanje. S obzirom da se radi o višestrukom počinitelju prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, isti je doveden u Policijsku upravu i smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje, nakon čega je doveden prekršajnom sucu Općinskog suda u Varaždinu. Rješenjem navedenog Suda, određeno mu je zadržavanje do 10 dana.

Komentari