izvijestila pu varaždinska

Dvojica mladića sinoć pištoljem gađali jednu limenku, a sve su primjetili policajci...

PU Varaždinska

Objavljeno: 25.09.2020. 08:28

Zadnja izmjena: 25.09.2020. 08:29

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom mladića starosti 26 i 27 godina. Sumnja se da su jučer, 24. rujna oko 00.15 sati na Motičnjaku u Varaždinu sa vatrenim oružjem pucali i gađali jednu limenku, kojom prilikom su navedeno gađanje primijetili policijski službenici.

Prema informacijama iz policije, odmah nakon uočavanja policijski službenici su upalili svjetlosne signale i zaustavili osobno vozilo kojim su se počeli udaljavati osumnjičeni. Prilikom udaljavanja 27-godišnjak je kroz prozor odbacio vatreno oružje. Nakon što su se osobnim vozilom na znak policije zaustavili, te je muškarac starosti 27 godina počeo vrijeđati policijske službenik i pružao je otpor, te su nad njim uporabljena sredstva prisile, nakon čega su oboje privedeni u prostorije policije na kriminalističko istraživanje.

Temeljem naredbe Općinskog suda policijski službenici pretražili su stanove i druge prostorije kojima se koriste osumnjičeni, kojom prilikom je pronađena droga marihuana količine 0.4 grama. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenih policijski službenici podnijeli su Optužne prijedloge.

Komentari