Godinama podvodila kćeri

Dvojica pohotnika priznala krivnju, optužnica protiv majke monstrum iz Svibovca Podravskog ide na doradu

Objavljeno: 04.04.2016. 14:14

Zadnja izmjena: 04.04.2016. 14:20

Foto: Arhiva evž

Cijeli varaždinski kraj, a i cijela Hrvatska bili su u šoku nakon što su razotkrivena nedjelja majke iz pakla koja je godina podvodila svoje maloljetne kćeri u Svibovcu Podravskom. Trenutno je optužnica povučena jer su dvojica pohotnika priznala krivnju pa optužnica tako ide na doradu.

U ožujku prošle godine otvorena istraga protiv Vesne N. iz Svibovca Podravskog (51) i desetorice pohotnika, a u rujnu je Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu je podiglo pred Županijskim sudom u Varaždinu optužnicu protiv njih zbog počinjenja teškog kaznenog djela spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta te kaznenih djela prostitucije, spolne zlouporabe djeteta mlađeg od 15 godina i spolnog odnošaja bez pristanka.

- To se događalo godinama i nije mi jasno kako dosad nitko nije reagirao. Osim što je gospođa podvodila svoje kćeri i sama je pružala seksualne usluge uglavom muškarcima starije životne dobi. Priča se da su dolazile čak i starije osobe iz Austrije - isticala je mještanka Svibovca Podravskog krajem ožujka prošle godine kada je otvorena istraga.

Optužnicom se Vesnu N. teretilo da je od 2000. do 2009. godine u Varaždinu i drugim mjestima u cilju zarade, a koristeći svoj roditeljski autoritet i teške obiteljske prilike.pronalazila muške osobe kojima će njene dvije maloljetne kćeri pružati seksualne usluge.

Kćeri su bile prisiljene višekratno spolno zadovoljavati osmoricu okrivljenika s kojima je dogovarala pružanje seksualnih usluga za iznose do 700 kuna i kupnju kućanskih potrepština.

U međuvremenu su dvojica pohotnika priznala krivnju i dobili uvjetno godinu dana zatvora i Državno odvjetništvo tako je povuklo prvotnu optužnicu. Optužnica će se tako doraditi.

Komentari