Epilog masovne tučnjave: Dvojica redara završila u bolnici, četvoricu White Stonesa privela policija

Objavljeno: 21.09.2015. 08:27

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 11:26

Foto: Nenad Kovačić

Na utakmici petog kola Međužupanijske lige između momčadi Naprijed i Varteksa u Cirkovljanu došlo je do masovne tuče između domaćih navijača i igrača te gostujućih White Stonesa. Na kraju su dvojica redara završila u bolnici, dok su četvorica White Stonesa, koja su započela incident, završila na policiji.

>>FOTO Masovna tučnjava navijača: White Stonesi osramotili Varteks u malom Cirkovljanu

Sve je započelo u 83. minuti susreta kada su četvorica White Stonesa preskočila ogradu i otrčala do obližnje grupe domaćih navijača i istrgnula im njihov transparent „Fan Club NK Naprijed“. Na to su reagirali redari, ali i grupa domaćih navijača pa čak i igrača Naprijeda i uslijedila je masovna tučnjava. Sucu Igoru Hrastiću nije preostalo ništa drugo nego da odsvira kraj utakmice.

- Dvojica redara završila su u bolnici s prijelomima prstiju. Četvorica pripadnika White Stonesa su privedena i nad njima se vrši kriminalističko istraživanje, a među njima je jedan maloljetnik - ističe PU međimurska.

Iz Nogometnog kluba Varteks nisu htjeli ništa reći o incidentu.

- Ništa službeno vam ne mogu reći, publika se potukla međusobno i očitovat ćemo se kad se klubovi očituju oko incidenta - rekao je Rikardo Kahlina, tajnik NK Varteksa.

Komentari