Makljaža na 'Starcu'

Evo kako incident tučnjave učenica Srednje strukovne škole Varaždin komentira ravnatelj Dražen Košćak

Objavljeno: 07.04.2016. 17:41

Zadnja izmjena: 07.04.2016. 18:03

Foto: Fotomontaža

Cijeli varaždinski kraj, a i šire zgrozila je tučnjava pet djevojaka na varaždinskom Starom gradu, kontaktirali smo ravnatelja Srednje strukovne škole Varaždin Dražena Košćaka koji ističe da je napravljeno sve što je u njihovoj moći da bi se tučnjava spriječila.

>>VIDEO: Djevojke se organizirano potukle na Starom gradu, skupina od najmanje 50-ak djece navijala!

Naime, kako doznajemo riječ je o 15-godišnjakinjama koje se brutalno potukle, a sve je krenulo od uvreda na društvenoj mreži Facebook. Navodno je jedna drugu vrijeđala i kazala joj da je ku***, a ova joj je istom mjerom vratila.

Učenice su iz Srednje strukovne škole, a ravnatelj Dražen Košćak istaknuo je kako su oni napravili apsolutno sve u što je u njihovoj moći.

Kod pedagoginje

- Doznali smo da se sprema tučnjava između djevojaka, a svađa je izbila zbog vrijeđanja na Facebooku. Obaviješteni su razrednici, a djevojke su bile na razgovoru kod pedagoginje gdje su obećale da do tučnjave neće doći - rekao je ravnatelj Košćak koji je dodao kako više nisu mogli napraviti.

- Roditelji djevojaka su sutra pozvani na razgovoru u školu, a jedna od djevojaka rekla je da je njezina majka upoznata s cijelim slučajem. Ne možemo mi učenike kontrolirati što rade po gradu - zaključio je Košćak i dodao kako će djevojkama sigurno slijede određene sankcije.

Iz policije nemaju više informacija o tučnjavi, a kako doznajemo stigli su nakon pola sata.

Komentari