Stigao izvještaj policije

Evo uzroka slijetanja u dvorište, pogađate li? Žena iz D. Kućana teško stradala radeći u vrtu

Objavljeno: 01.04.2016. 13:33

Zadnja izmjena: 01.04.2016. 13:33

Foto: Fotografija čitatelja

Kako smo jučer izvjestili, dobivši od čitatelja vijest i fotografiju s mjesta nesreće, oko 18.15 sati u Varaždinskoj ulici u Donjem Kućanu muškarac (37) sletio je u dvorište i teško ozlijedio 43-godišnju ženu.

Danas je Policijska uprava varaždinska izvjestila o uzroku spomenute prometne nesreće, a to je nažalost – alkohol i neprilagođena brzina. Muškarac je naime vozio pod utjecajem 0,81 g/kg alkohola, a kretao se iz smjera Varaždina prema Zbelavi.

- Zbog neprilagođene brzine uvjetima i stanju ceste, prilikom izlaska iz blagog lijevog zavoja, izgubio je nadzor nad upravljačem i u zanošenju sletio u lijevo van kolnika gdje je prednjim dijelom vozila udario u betonski stup i šaht – stoji u izvješću policije.

Žena teško ozlijeđena

Vozilo se, piše danadalje, nakon udara prevrnulo na lijevi bok i udarilo u betonsku dvorišnu ogradu, te od siline udara sletjelo u dvorište gdje je prednjim dijelom udarilo u 43-godišnju ženu koja se nalazila u vrtu, a potom i u kuću.

Uslijed udara vozila, 43-godišnjakinja je zadobila teške tjelesne ozljede, te je zadržana na liječenju u Općoj bolnici Varaždin.

Komentari