crna kronika

Foto čitatelja - Ovo su okolnosti sudara autobusa i osobnog vozila u kojem je poginuo 54-godišnjak

Objavljeno: 23.06.2024. 08:03

Zadnja izmjena: 23.06.2024. 08:08

Foto: Foto čitatelja

Policijska uprava varaždinska izvijestila je jutros detaljnije o prometnoj nesreći koja se zbila sinoć oko 22,25 sati kod mjesta Bartolovec, na državnoj cesti D2, u Općini Trnovec Bartolovečki u kojoj je u sudaru osobnog vozila i autobusa smrtno stradao 54-godišnjak.

Kako navode, muškarac starosti 54 godina upravljao je osobnim automobilom iz smjera Bartolovca u smjeru Varaždina. On se vozilom nije kretao sredinom obilježene prometne trake, prešao je na lijevu prometnu traku namijenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera i prednjim djelom svog vozila naletio je na prednji lijevi dio autobusa kojim je iz suprotnog smjera, svojom prometnom trakom upravljao 66-godišnjak, a koji je u tom trenutku pokušao skretanjem u desno na biciklističku traku izbjeći prometnu nesreću.

U prometnoj nesreći od zadobivenih ozljeda na mjestu događaja preminu je 54-godišnjak. Smrt je konstatirala liječnica ekipe Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije. Po završetku očevida tijelo unesrećenog prevezeno je na Odjel patologije Opće bolnice Varaždin gdje će se obaviti obdukcija. Za vrijeme trajanja očevida, do 1,30 sati, dionica državne ceste bila je zatvorena za sav promet, koji se odvijao obilaznim pravcima, naveli su iz PU varaždinske.
 

Komentari