još bez rezultata

FOTO Intenzivira se potraga za nestalom Marijom Hutinski - policijski čamac pretražuje rijeku

Objavljeno: 19.10.2017. 14:21

Zadnja izmjena: 19.10.2017. 14:36

Foto: Viktor Hranić/foto čitatelja

Od jutros u 9 nastavljena je i intenzivirana potraga za 70-godišnjom Marijom Hutinski koja je iz svoje kuće u Cestici (Falinić Breg) otišla prije 3 dana. U potragu se uključio i najmanje 1 policijski čamac.

>> FOTO Policija i vatrogasci od 7 ujutro intenzivno češljaju teren oko kuće nestale Marije Hutinski

Jučerašnja potraga, nažalost, nije dala nikakvih rezultata, tako da je sada na terenu još više ljudi. Prema informacijama kojima raspolažemo, nestalu staricu traži 20-ak interventnih policajaca te otprilike isti broj vatrogasaca DVD-ova Virje Križovljansko, Križovljan Cestica, Babinec, Gornje Vratno i Lovrečan Dubrava. Policija je na teren poslala najmanje 1 svoj čamac koji za sada pretražuje površinu rijeke, a neslužbeno doznajemo da će se - u slučaju potrebe - angažirati i ronioci.

I mi smo poslali svog snimatelja na teren te se mogli uvjeriti u to da se ulaži svi mogući napori kako bi se pronašla nestala osoba. Nitko od prisutnih policajaca i vatrogasaca - što sasvim razumijemo - nije bio voljan dati izjavu. Unatoč vrlo lošoj situaciji, mi se ipak i dalje nadamo sretnom ishodu.

Premda smo već u više navrata objavljivali fotografiju nestale Marije Hutinski, opet je i ovdje donosimo, uz molbu da se, ako imate bilo kakve saznanja o nestaloj osobi, javite se najbližu policijsku postaju ili na broj 192, odnosno, na e-mail adresu policije [email protected].

Komentari