Građani duže vremena negoduju

FOTO: Ispred načelnika Kneginca projurio vlak - rampa u Turčinu ostala u zraku!

Objavljeno: 09.09.2016. 16:09

Zadnja izmjena: 09.09.2016. 16:11

Foto: Facebook / Goran Kaniški

Na pružnom prijelazu u Vukovarskoj ulici u Turčinu, danas oko 12.30 sati nije se spustila rampa, iako je prolazio vlak, čime su dovedeni u opasnost svi ostali sudionici u prometu koji koji koriste taj pružni prijelaz, dakle vozači automobila, ali i biciklisti te motoristi.

Možemo samo zamisliti što bi se dogodilo, i to ni tjedan dana nakon stravične nesreće u blizini, da se netko od vozača, a kamoli motorista ili biciklista, u istom trenutku zatekao na tom mjestu. Zatekao, međutim, načelnik Gornjeg Kneginca Goran Kaniški, srećom na pristojnoj udaljenosti, koji je fotografije koje vam ovdje donosimo objavio na svom Facebook profilu, uz komentar:

- Dragi HŽ, ne samo da niste već godinu dana pustili u pogon novi sustav na ŽCP u Vukovarskoj u Turčinu, više vam ni stari ne radi! Koliko vam još dopisa, požurnica i molbi moramo poslati da konačno počnete raditi svoj posao i nakon godinu dana završite radove? - završava s pitanjem Kaniški, a s njime su se složili i brojni njegovi prijatelji u komentarima.

Evo jednoga od njih:

- Prije dva tjedna ista stvar bila. Rampa gore, niti semafori nisu radili, ja prosla i za menom na rep mi odma vlak, smrznula sam se u autu jer je milimetar falel da me ne pobere. Zvali smo odma gore na zeljeznicku,da bi nam rekli da znaju da ne radi rampa i semafori, da zato vlak ide polako. Halo?!? Uzas - napisala je jedna djevojka na profilu Gorana Kaniškog.

Komentari