FOTO Ivanec: Ostavili su grabu i otišli, a mi već deset dana "hopsamo" zbog nečijeg nemara

Objavljeno: 11.06.2015. 14:08

Zadnja izmjena: 15.03.2016. 10:15

Na raskrižju Gajeve i Šabanove ulice u Ivancu postavljena su dva kandelabera. Pritom se morao maknuti jedan dio asfalta kako bi se oni spojili kabelom.

Ostalo je tako nekoliko centimetara duboko ulegnuće koje stanarima predstavlja problem jer, osim što sada na tom mjestu moraju usporavati, oni sa "spuštenim" automobilima, kako nam kažu, brinu da ne "zakače" auspuh ili neki od drugih dijelova svojih automobila.

- Ovo je opasnost za naše automobile i svaki put kad prelazimo strahujemo da ne zapnemo. Ostavili su grabu i otišli, pa koga i što mi plaćamo?! - pita se nezadovoljni stanar obližnje zgrade, komentirajući ulegnuće na raskrižju ulica. 

S obzirom na nezadovoljstvo naših čitatelja, kontaktirali smo komunalnog redara Grada Ivanca i upitali kada će se to ulegnuće sanirati. Odgovor je glasio danas ili sutra, međutim stanari si postavljaju pitanje što su službe radile u zadnjih deset dana.

- Hopsamo već deset dana, a oni nonšalantno odgovore, danas ili sutra! - nevoljki je komentar nezadovoljnih stanara, koje smo obavijestili da će njihov problem uskoro biti riješen.

 

Komentari