sreća u nesreći

FOTO: IZBJEGNUTA STRAŠNA TRAGEDIJA U potpuno devastiranoj kući sinoć pukom srećom nije bilo nikoga

Objavljeno: 07.08.2017. 10:37

Zadnja izmjena: 07.08.2017. 10:40

Foto: Viktor Hranić/Željko Porobija

Već smo izvijestili o strahovitoj nesreći koja se zbila u ranim jutarnjim satima kad je šleper - očito vrlo žestoko - udario u kuću u Optujskoj ulici. Još jednom smo posjetili mjesto nesreće i uvidjeli kako je sve moglo biti još puno gore.

>> FOTO: TOTALNO RAZBIJENO Šleper se zabio u kuću u Optujskoj - jedan ozlijeđeni

Šleper je maknut, ali sada radnici pokušavaju ukloniti s ulice dijelove razbijene kuće. Promet na ovom dijelu Optujske i dalje je zatvoren, mora se voziti obilazno. Na ruševinama kuće zatekli smo i vlasnika Tomislava Ribića.

- Ovdje sam još od 3 i nešto kad je udarilo u kuću. Ja živim par kuća dalje, a ovdje je na stanu bratićev sin s obitelji. Oni su svi na moru, tako da je kuća bila prazna. Ovo se sada sve mora srušiti. - objašnjava vidno potreseni Tomislav Ribić.

Upitali smo ga kako će onda obitelj koja je tu živjela rješiti pitanje smještaja:

- Ići će u podstanarstvo! - odgovorio je s gorčinom u glasu. No, ako se u okviru ovakve nesreće može govoriti u sreći - onda je svakako sretna okolnost bila ta da je kuća bila prazna. Možemo se samo zapitati - kad vidimo razmjere štete - što bi se dogodilo da je itko u njoj boravio protekle noći. 

Komentari