FOTO Vlak na relaciji Varaždin - Novi Marof: "Koma, nagurani smo u konzervu kao sardine"

Piše: IT/eVaraždin

Objavljeno: 22.10.2015. 19:44

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:09

Foto: Foto: Čitateljica

Nakon pritužaba na nesnosne gužve u svibnju ove godine zbog produljenja mjesečnih karata, učenici nam se ponovo žale na rad Hrvatskih željeznica. Ovaj put riječ je o gužvama u vlaku koji u poslijepodnevnim satima prevozi učenike na relaciji Novi Marof - Varaždin.

Naime, zbog radova za promet je zatvorena pruga između Budinšćine i Novog Marofa od 12. do 30. listopada od 7.10 do 15 sati, osim subotom i nedjeljom. Putnike od Novog Marofa do Budinšćine prevoze autobusi.

>>Ista priča svaki mjesec: Nesnosne gužve na željezničkom kolodvoru, radi samo jedan šalter

No, naše čitatelje smetaju nesnosne gužve koje se stvaraju u udarnom terminu. Riječ je vlaku koji od 14,18 sati kreće iz Varaždina prema Novom Marofu, a fotografiju velike gužve poslala nam je naša ogorčena čitateljica.

- Kad se većina učenika i radnika vraća kući, javljaju se nesnosne gužve. Otkad su započeli radovi na pruzi nakon Novog Marofa, "normalan vlak"  zamijenjen je "konzervom" koji se sastoji od svega dva vagona. Ljudi stoje po cijelom vlaku, među četvercima i kod vrata, a dio njih ni ne uspijeva ući u vlak. Izaći iz vlaka na prve dvije stanice gotovo je nemoguće. Zar je takav problem dodati još koji vagon? - pita se naša čitateljica.

Nezadovoljan gužvom u udarnom terminu je i naš čitatelj.

- Koma, nagurani smo u "konzervu" kao sardine. Jednostavno katastrofa - zaključio je naš čitatelj.

Preostaje nam da vidimo hoće li HŽ učiniti što po ovom pitanju, na koje se putnici žale....

Komentari