FOTO: Majka MONSTRUM iz Svibovca Podravskog godinama podvodila kćeri

galerija-images/svibovec

Objavljeno: 25.03.2015. 13:54

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: FOTO: I.T.

U mjestu Svibovec Podravski u općini Sračinec godinama se događao monstruozan zločin. Naime, Vesna N. (49) podvodila je svoje kćeri, a s cijelim slučajem bili su upoznati mještani te se čude kako nitko dosad nije reagirao.

Varaždinski policajci su u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Varaždinu dovršili opsežno kriminalističko istraživanje nad više osoba vezano uz kaznena djela protiv spolne slobode i spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta. Kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja da su 49-godišnjakinja i desetorica muškaraca starije dobi sa šireg varaždinskog te međimurskog i zagrebačkog područja kroz duže vremensko razdoblje višestruko spolno iskorištavali i zlostavljali dvije ženske osobe počevši od vremena kad su one bile maloljetne dobi.

Riječ je o Vesni N. koja je godinama podvodila svoje kćeri.

- To se događalo godinama i nije mi jasno kako dosad nitko nije reagirao. Osim što je gospođa podvodila svoje kćeri i sama je pružala seksualne usluge uglavom muškarcima starije životne dobi. Priča se da su dolazile čak i starije osobe iz Austrije - ističe mještanka Svibovca Podravskog.

Za cijeli slučaj zna i susjeda koja je zgrožena uvjetima života u kojima žive.

- U uvjetima kakvima žive nisu ljudski, a s cijelim slučajem smo upoznati i strašno je to što se događalo - dodala je susjeda.

U toj staroj trošnoj kući živi desetero djece, a cijeli slučaj prijavila je starija kćer koja se odselila od majke.

- Ona je željela uzeti djecu majci jer je strašno to kako žive. Majka joj to nije omogućila pa je cijeli slučaj prijavila na policiju - tvrdi sumještanka Vesne N. i dodaje kako je riječ o vrlo zloj osobi.

- Gospođa Vesna je vrlo pokvarena osoba. Nekoliko puta im je dostavljena humanitarna pomoć, no oni su to bacali - zaključila je sumještanka.

I sami smo se uvjerili u kakvim lošim uvjetima živi obitelj monstruozne žene. Sve je puno otpada na dvorištu, a kuća samo da se ne sruši. Doda li se tome podvođenje, djeca su zbilja živjela u pravom paklu.

{gallery}svibovec{/gallery}

Komentari