donji kneginec

Fotografije s mjesta događaja: Sin ubio oca, ozlijedio i majku?

Muškarac je zadobio ubodne rane od kojih je preminuo, a žena rezne rane po ruci, te joj stupanj ozlijeda još uvijek nije utvrđen...
Objavljeno: 20.05.2024. 21:11

Zadnja izmjena: 21.05.2024. 07:58

Donosimo fotografije s mjesta ubojstva u Donjem Knegincu, gdje je trenutno u tijeku policijski očevid, a neslužbeno doznajemo kako sin ubio oca te ozlijedio majku.

Podsjetimo, policija je izvjestila kako je do kobnog događaja došlo danas oko 17.25 sati, kada je 38-godišnji muškarac nožem ozlijedio 64-godišnjeg muškarca i 61-godišnju ženu. Muškarac je zadobio ubodne rane od kojih je preminuo, a žena rezne rane po ruci, te joj stupanj ozlijeda još uvijek nije utvrđen.

- Od zadobivenih ozljeda 64-godišnjak je nakon pružene liječničke pomoći na mjestu događaja preminuo, dok je 61-godišnjakinji liječnička pomoć pružena u Općoj bolnici u Varaždinu. 38-godišnjak je uhićen i priveden u PP Varaždin, te je u tijeku kriminalističko istraživanje poradi utvrđivanja svih okolnosti ovog kaznenog djela. Na mjesto događaja izašla je zamjenica Županijske državne odvjetnice u Varaždinu, koja će obaviti očevid uz pomoć policijskih službenika. Također je odredila obdukciju preminulog - izvjestili su iz PU varaždinske.

Komentari