donje makojišće

Foto - Pogledajte što je sve policija pronašla kod dvojice muškaraca kod Novog Marofa

Objavljeno: 30.03.2022. 11:15

Zadnja izmjena: 30.03.2022. 11:15

Policijski službenici Policijske postaje Novi Marof dovršili su kriminalistička istraživanja nad muškarcima starosti 53 i 54 godine iz Donjeg Makojišća.

Sumnja se da je 53-godišnjak u kući nedozvoljeno posjedovao oružje. Temeljem naloga Županijskog suda u Varaždinu policijski službenici pretražili su kuću i druge prostorije kojima se osumnjičeni koristi. Prije pretrage osumnjičeni je dragovoljno predao jednu zračnu pušku za koju ne posjeduje dokumentaciju, te oko dvjestotinjak komada streljiva kalibra 7.62.

Kod 54-godišnjaka su policijski službenici temeljem naloga Županijskog suda u Varaždinu pretražili su kuću i druge prostorije kojima se osumnjičeni koristi, kojom prilikom je pronađena jedna puška domaće izrade sa glatkom cijevi bez serijskih brojeva, tri komada lovačkih patrona kalibra 16 mm i 43 komada streljiva 7.62 mm.

Protiv obojice će, nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, policijski službenici podnijeti kaznenu prijavu za kazneno djelo Nedozvoljeno posjedovanje, izradu i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari.

Komentari