pretraga doma

Foto - Policija objavila jučerašnji 'ulov': u Varaždinu pronašli gotovo šest kila marihuane

Objavljeno: 18.10.2022. 08:56

Zadnja izmjena: 18.10.2022. 08:56

Foto: Policijska uprava varaždinska

Policijski službenici Službe kriminalističke policije Policijske uprave varaždinske, na temelju naredbe Općinskog suda u Varaždinu, proveli su u ponedjeljak, 17. listopada, pretragu doma i drugih prostora u Varaždinu, kojima se koriste 34-godišnjak i 54-godišnjakinja.

Kako navode iz Policijske uprave varaždinske, pretragom je pronađeno i privremeno oduzeto oko 5.978 grama droge marihuane, dvije stabljike biljke indijske konoplje, 3.7 grama kemijske droge Amfetamin, precizne vage, gnojivo za uzgoj biljaka indijske konoplje i drugi predmeti.

Nad osobama od kojih su predmeti oduzeti policijski službenici Službe kriminalističke policije Policijske uprave varaždinske provode kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

pretrPo dovršetku potrebitih vještačenja, koja će se provesti u Centru za forenzična ispitivanja i vještačenja Ivan Vučetić u Zagrebu, protiv njih će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Varaždinu.

Komentari