'curica je bila sva mokra'

FOTO: RODITELJI IZ PAKLA Ostavili 6-godišnju curicu u sitne sate u zaključanom autu i otišli kockati se!

Objavljeno: 09.08.2017. 13:31

Zadnja izmjena: 09.08.2017. 13:33

Još prije nekoliko dana zaprimili smo anonimnu dojavu čitateljice kako je prošlog četvrtka negdje iza 1 sat poslije ponoći u ulici Miroslava Krleže ostavljena curica u automobilu. Prema dojavi, nepoznati je građanin to javio policiji, a čitateljica je snimila trenutak kad su policajci došli na izvid.

S obzirom na osjetljivost cijelog događaja, za službenu smo se potvrdu događaja obratili varaždinskoj policiji i danas smo dobili priopćenje koje je potpisao osobno načelnik uprave Darko Jurčec.

'Policajci ih izvukli iz casina'

Ovo je priopćenje potvrdilo navode iz dojave i dopunilo informaciju s još nekoliko detalja. Prema njemu, policajci su po dojavi da je dijete ostavljeno u autu dok su roditelji otišli u kockarnicu oko 1,15 došli na parkiralište.

- Policijski službenici su na mjestu događaja na adresi u Varaždinu, Miroslava Krleže bb, iza kockarnice, na parkiralištu zatekli djevojku starosti 24 godine, dok se u vozilu nalazilo njezino dijete starosti 6 godina. O postupanju policijskih službenika Policijske postaje Varaždin dostavljeno je izvješće nadležnom Centru za socijalnu skrb na znanje i daljnje postupanje. - stoji u policijskom priopćenju.

- Inače, ja sam zamijetila tu curicu, odnosno vidla sam nogicu kad sam izlazila iz auta i kad sam bila sigurna da će policija doći otišla sam do rođake koja živi u zgradi pokraj, a dečko je ostao dolje čekati policiju. Oni su došli, izvukli roditelje iz casina, otvorili vrata od auta i curici dali sok iz auta. Bila je sva mokra. - prenijela nam je čitateljica koja je htjela ostati anonimna.

Komentari