opet onaj od utorka?

FOTO Sudar motora i automobila kod obilaznice - i policijski presretač na mjestu događaja

Objavljeno: 15.06.2017. 17:22

Zadnja izmjena: 15.06.2017. 19:40

Od policije smo dobili službenu informaciju kako je danas oko 15.30 došlo do prometne nesreće, odnosno sudara između motorista i osobnog vozila, u kojoj je jedna osoba ozlijeđena.

Sudar se dogodio na križanju varaždinske jugozapadne obilaznice i Optujske ulice. Isto tako nam je potvrđeno da je na licu mjesta - osim službenog policijskog vozila - bio i presretač, no motorist se sudario s nekim drugim automobilom, a ne presretačem. Nakon što smo iz drugih izvora dobili informacije o identitetu motorista, u MUP-u su nam potvrdili da se radi o osobi s inicijalima K.F. - koji se podudaraju i s informacijama iz naših izvora. Isto tako, neslužbeno doznajemo da je K.F. ista ona osoba koja je u nedjelju bježala od policije, prilikom čega su dva policajca bila ozlijeđena i o čemu smo već izvijestili.

>> Presretač jurio pripitog Slovenca, evo što je uradio kad su ga konačno uhvatili

Kako imamo također neslužbenu dojavu, K.F. je uhićen i to još na samom mjestu događaja. Iako ima još puno detalja koji čekaju službenu potvrdu - činjenica jest da je policijski presretač bio na licu mjesta, što nije uobičajen detalj kod prometnih nesreća. 

 

Komentari