FOTO: U Gredi se zbog neprilagođene brzine sudarili motociklisti, jedan teško ozlijeđen

Objavljeno: 26.06.2015. 09:23

Zadnja izmjena: 09.03.2016. 09:18

Foto: Martin Lukavečki

Jučer, 25. lipnja oko 20.45 sati na državnoj cesti D 35 u Gredi, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama.

Muškarac starosti 40 godina upravljao je motociklom iz smjera Ivanca prema Varaždinu. Ulaskom u blagi lijevi zavoj, zbog neprilagođene brzine kretanja, prednjom stranom motocikla udario je u stražnji dio motocikla kojim je u istom smjeru upravljao 28-godišnjak.

Tom je prilikom došlo do zanošenja oba motocikla i pada obojice vozača  na kolnik. Obojica su ozlijeđena i prevezena u Opću bolnicu Varaždin, gdje je utvrđeno da se kod 40-godišnjaka radi o teškim tjelesnim ozljedama opasnim po život, dok je 28-godišnjak nakon pružene medicinske pomoći pušten kući.

Nova Ves: Motociklist sletio na oranicu

U prometnoj nesreći koja se dogodila također jučer, 25. lipnja oko 13 sati na županijskoj cesti između Varaždina i Nove Vesi Petrijanečke, ozlijeđen je 20-godišnjak. On je upravljao motociklom iz smjera Varaždina prema Novoj Vesi, te je zbog nekretanja sredinom obilježene prometne trake, sišao motociklom u desno van kolnika na oranicu. Pritom je izgubio nadzor nad upravljačem i pao s motocikla. Medicinska mu je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njegove ozljede za sada nisu okvalificirane.

Fotografije prometne nesreće u Gredi:

 

Komentari