moglo je biti i puno gore

POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE OVIH NESREĆA Jučer je bio crni dan u prometu a imali smo sreće da nije bio još crnji

Objavljeno: 09.12.2016. 20:21

Zadnja izmjena: 09.12.2016. 20:21

Jučer je bio crni dan na cestama naše županije i nažalost smo zabilježili i 16. ovogodišnju žrtvu. No, kad vidite fotografije koje su nam poslali čitatelji s dvije jučerašnje nesreće barem se možemo utješiti da nije bilo i više poginulih.

Prvo je jučer oko 9 ujutro u Čalincu nesreću izazvao 60-godišnjak za volanom VW Pola koji pri spuštanju s nerazvrstane ceste nije stao na obavezni znak stop te je izazvao sudar s Alfom kojom je upravljala 26-godišnjakinja. Udarac je Alfu odbacio u dvorišnu ogradu a Polo je udario u metalni stup pa u rubnik i to takvom snagom da mu se kotač zabio u motor. Fotografija našeg čitatelja - u čije je dvorište udarila Alfa - pokazuje kako je ovo vozilo prošlo u nesreći i da je prava sreća što su oba vozača završila samo s ozljedama.

A oko 10.30 je u Selniku kod Ludbrega u prometnoj nesreći ozlijeđena 42-godišnjakinja, koja je izgubila nadzor nad vozilom i sletjela s kolnika gdje je došlo do prevrtanja vozila. I ovdje je srećom došlo samo do ozljede tako da jučerašnji crni dan nije ispao još crnji. Obje su nesreće prouzročene ljudskim faktorom, a očito je spasonosnu ulogu odigrao i sigurnosni sustav samih vozila.

Komentari