izvijestila pu varaždinska

Foto - U posljednja dva dana zapalila se dva traktora, jedan u Trnovcu, drugi u Donjem Ladanju

DVD Maruševec

Objavljeno: 26.05.2022. 12:34

Zadnja izmjena: 26.05.2022. 12:37

Pu varaždinska izvijestila je kako je u posljednjih dva dana došlo do zapaljenja dva traktora te radnog stroja - u Trnovcu i Donjem Ladanju.

U ulici Ljudevita Gaja u Trnovcu u večernjim satima, 24. svibnja izbio je požar na traktoru marke „John Deere“ vlasništvo 38-godišnjaka. Požar je ugasio vlasnik. Ozlijeđenih osoba nije bilo. Policijski službenici obavili su očevid kojim je utvrđeno da je do samozapaljenja došlo uslijed kvara na električnim instalacijama. Materijalna šteta procijenit će se naknadno.

U ulici Vladimira Nazora u Donjem ladanju, 25. svibnja izbio je požar na traktoru marke „New Holand“ vlasništvo 39-godišnjaka, te se požar proširio na radni stroj kombinirku. Požar su na mjestu događaja ugasili vatrogasci DVD Vinica, Donje Ladanje i Maruševec. Policijski službenici obavili su očevid kojim je utvrđeno da je do samozapaljenja došlo uslijed kvara na električnim instalacijama u kabini traktora. Ozlijeđenih osoba nije bilo, već je nastupila materijalna šteta koja se procjenjuje na više stotina tisuća kuna

Komentari