stup savijen do poda

FOTO U sinoćnjem sudaru dva alkoholizirana vozača čak četvero ozlijeđenih

Objavljeno: 14.04.2017. 12:05

Zadnja izmjena: 14.04.2017. 12:31

Foto: Viktor Hranić

Sinoć oko 23.40 sati u Ivancu na obilaznici, u prometnoj su nesreći ozlijeđene četiri osobe, a o silini sudara svjedoči i savijeni rasvjetni stup kojega smo snimili na licu mjesta.

Nesreću je izazvao 27-godišnjak koji je vozio pod utjecajem 0,76 promila alkohola. On se na križanju ulica Ivana Gundulića i Ivana Gorana Kovačića nepropisno prestrojio u desni prometni trak, oduzevši pritom prednost prolaska vozilu kojim je iz smjera Lepoglave u smjeru Varaždina upravljao 28-godišnjak pod utjecajem 1.71 promila alkohola.

Tom prilikom je došlo do udara prednjeg djela jednog vozila u zadnji dio drugog vozila i odbacivanja jednog vozila na zeleni pojas koji razdvaja kolničke trake i udara vozila u prometni znak i stup javne rasvjete, nakon čega je došlo do rotacije i slijetanja vozila na suprotnu traku. U prometnoj nesreći ozljede su zadobila oba vozača i dva suputnika starosti 32 godine. Medicinska pomoć im je pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede im za sada nisu okvalificirane. Zbog očevida prometne nesreće državna cesta D35 je bila zatvorena za sav promet u vremenu od 23.40 do 2.10 sati.

Komentari