sretan kraj

Foto - Varaždinska policija Poljaku vratila ukraden skupocjen bicikl

Objavljeno: 04.08.2022. 10:44

Zadnja izmjena: 04.08.2022. 12:11

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin, dovršili su kriminalističko istraživanje nad mladićem starosti 26 godina iz Svibovca Podravskog.

Sumnja se da je u noći 23./24. srpnja na parkiralištu jednog prenoćišta u ulici Franca Prešerna u Varaždinu otuđio montirani na vozilu skupocjeni bicikl marke "SUP" vlasništvo poljskog državljana starosti 39 godina. Vrijednost bicikla procjenjuje se na 22.000 kuna.

Brzim i operativnim radom policijski službenici su u nekoliko dana od krađe pronašli počinitelja i skupocjeni bicikl, te obavijestili oštećenog 39-godišnjaka koji je u tom trenutku boravio na ljetovanju na hrvatskom Jadranu, a u Varaždinu je bio na proputovanju.

Danas, 4. kolovoza pri povratu u Poljsku, oštećenom 39-godišnjaku su policijski službenici u Policijskoj postaji Varaždin vratili skupocjeni bicikl. Tom prigodom je Poljak rekao "vrlo sam sretan što je bicikl pronađen i puno zahvaljujem Hrvatskoj policiji i Varaždinskim policajcima što su pronašli moj bicikl". Nakon preuzimanja bicikla, Poljska obitelj veselo je nastavila putovanje prema svog gradu.