Muškarac starosti 77 godina ozlijeđen je u prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 6. svibnja oko 11:30 sati u Ludbreškoj ulici u Globočecu Ludbreškom, izvijestila je Policijska uprava varaždinska.

Muškarac starosti 70 godina upravljao je osobnim vozilom za vrijeme kad mu je isteklo važenje vozačke dozvole, državnom cestom iz smjera Ludbrega prema Čukovcu. Zbog neprilagođene brzine kretanja osobinama i stanju ceste, te gustoći prometa, desnom bočnom stranom vozila udario je u 77-godišnjeg pješaka, koji je prelazio kolnik van obilježenog pješačkog prijelaza.

Nakon prouzročene prometne nesreće, 70-godišnjak je napustio mjesto događaja, te je naknadno pronađen po policijskim službenicima. Ozlijeđenom je 77-godišnjaku medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njegove će se ozljede okvalificirati naknadno.

Jučer, 6. svibnja oko 15 sati u ulici Braće Radića u Varaždinu, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom.

Muškarac starosti 32 godine započeo je upravljanje osobnim vozilom vožnjom unatrag s obilježenog parkirališta, uključujući se u promet navedene ulice, a da prethodno nije propustio moped kojim je iz smjera Nedeljanca upravljao 69-godišnjak.

Tom je prilikom došlo do udara prednjeg kotača mopeda u stražnji lijevi dio osobnog vozila, uslijed čega je vozač mopeda izgubio ravnotežu i pao na kolnik. Pritom je ozlijeđen, te je prevezen u Opću bolnicu Varaždin. Njegove ozljede za sada nisu okvalificirane.

Komentari

07.05.2014. 13:32h Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27