Gornje Vratno: 20-godišnji vozač neispravnim vozilom udario četverogodišnje dijete

Objavljeno: 03.11.2015. 14:38

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:09

U prometnoj nesreći u Gornjem Vratnu jučer oko 15 sati ozlijeđena je jedna osoba u prometnoj nesreći. Mladić starosti 20 godina upravljao je neregistriranim i tehnički neispravnim osobnim vozilom i to prije stjecanja prava na upravljanje.

Nesreća se dogodila u Varaždinskoj ulici, a brzina nije bila prilagođena osobinama i stanju ceste, vidljivosti i stanju vozila. Prednjim je dijelom vozila udario 4-godišnje dijete koje je bez nadzora roditelja pretrčavalo kolnik s desne na lijevu stranu. Zbog zadobivenih ozljeda, dijete je prebačeno u Opću bolnicu Varaždin, a ozljede mu zasad nisu okvalificirane.

Nažalost, ovo nije jedina nesreća u kojoj je nastradalo dijete te je jučer oko 13:25 u Varaždinu ozlijeđeno 5-godišnje dijete. Vozilom je upravljao 51-godišnjak, a došavši do Cehovske ulice, oduzeo je prednost prolaska osobnom vozilom kojim je upravljala 30-godišnjakinja. Ozljede je zadobilo dijete, a medicinska pomoć pružena mu je u OB Varaždin. 

U Radovanu je jučer oko 14.20 sati u prometnoj nesreći ozlijeđena jedna osoba. 5-godišnji muškarac upravljao je biciklom iz smjera Pece prema Lovrečanu i izgubivši nadzor nad upravljačem, pao je na kolnik i zadobio ozljede. Prebačen je u varaždinsku bolnicu, a nema saznanja o stupnju ozljeda.

Komentari