pravi show

Gornji Kneginec: Pijan vozio unatrag, pokupio aute i pješake, izletio s ceste i završio u vinogradu

Objavljeno: 02.11.2021. 11:07

Zadnja izmjena: 02.11.2021. 11:07

Foto: Ilustracija (Fotografija ne prikazuje aktere ni mjesto događaja)

U nedjelju, 31. listopada oko 00.45 sati u Topličkoj ulici u Gornjem Knegincu u prometnoj su nesreći ozlijeđene dvije osobe.

Osobnim vozilom je neuređenim šljunčanim parkiralištem vožnjom unatrag upravljao 24-godišnjak. Vozilom je upravljao po utjecajem alkohola u koncentraciji od 1.56 g/kg. Zadnjim djelom vozila je udario zadnji dio parkiranog vozila na parkiralištu, nakon čega je ponovno udario u zadnji dio drugog parkiranog vozila, nakon čega se polukružno okretao vozilom i nastavio vožnju u smjeru izlaza na kolnik Topličke ulice kojom prilikom je prednjim djelom vozila udario u pješake starosti 30, 19 i 17 godina, a koji su se nalazili na parkiralištu.

Vozač osobnog vozila je napustio mjesto događaja i udaljio se u smjeru Varaždinskih Toplica. Dolaskom u Vrtlinovec, brzinu vozila nije prilagodio stanju i uvjetima prometovanja, uslijed čega je izgubio kontrolu nad vozilom i izletio van kolnika na zelenu površinu, nakon čega je došlo do prevrtanja vozila i udara u nasad vinograda.

U prometnoj nesreći ozljede je zadobio 24-godišnji vozač osobnog vozila i 17-godišnji pješak. Medicinska pomoć pružena im je u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede im za sada nisu okvalificirane.

Komentari