evo službenog priopćenja...

ŠTO SE TOČNO DOGODILO U GORNJEM KUČANU? Policija iznijela detalje nakon obavljenog očevida...

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 24.06.2018. 16:34

Zadnja izmjena: 24.06.2018. 17:22

Foto: Ilustracija

Čini se kako je slučaj obiteljskog nasilja u Gornjem Kućanu koji je zainteresirao čak i nacionalne medije dobio svoj završetak. Podsjetimo, Žarko Flanjak je javno na svojem Facebook profilu optužio bivšeg svekra svoje kćeri da ju je pretukao kada je navodno kćer donijela lijek svome djetetu koje je tada boravilo kod oca.

Kako je napisao Flanjak na profilu, kćer je završila u bolnici s teškim ozlijedama glave. Danas je PU Varaždinska poslala izvanredno priopćenje u kojem je objasnila okolnosti ovoga događaja.

Prema informacijama iz PU Varaždinske, 31- godišnjakinja je nasilno htjela ući u dvorište obiteljske kuće u Gornjem Kučanu i uzeti zajedničko dijete. Tom prilikom je došlo do fizičkog sukoba, odnosno sprječavanja ulaska u dvorište obiteljske kuće 31-godišnjakinji od strane 55- godišnjeg vlasnika kuće, pri čemu su oboje su pali na pod, te je 31-godišnjakinja zadobila ozljede i otišla prije dolaska policije. 

Kako piše u policijskom priopćenju,31-godišnjakinja je kasnije zatražila medicinsku pomoć, a prema izjavi dežurnog liječnika,ozlijede nisu teže naravi.

Nakon obavljenog očevida, 55-godišnjak i 31-godišnja žena zaradili su prijavu Prekršajnom sudu zbog nasilja u obitelji, a 31-godišnjakinja je zaradila i prijavu jer neprijavljeno boravi na adresi u Varaždinu. 

 

Komentari