Gornji Ledinec: Mladića pregazila prikolica puna drva

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 06.08.2013. 12:13

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: Ilustracija

U  ponedjeljak, 5. kolovoza oko 8:30 sati u naselju Gornji Ledinec dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđena jedna osoba.

Mladić starosti 21 godinu je iz smjera Gornji Ledinec u smjeru Črešnjeva upravljao traktorom kojem je bila pridodana prikolica, a u kojoj je prevozio drva i osobu starosti 24 godine.

U Školskoj ulici osoba koja se prevozila na priključnom vozilu je u vožnji iskočio sa prikolice na kolnik i tom prilikom izgubio ravnotežu te pao na kolnik ispod stražnjeg lijevog kotača prikolice.

Tom prilikom je došlo do pregaženja kotača traktorske prikolice preko tijela, te je isti zadobio teške tjelesne ozljede, a pomoć mu je pružena u Općoj bolnici Varaždin.

Traktorska nesreća dogodila se i u Čukovcu.
U nedjelju, 4. kolovoza oko 15.30 sati u mjestu Čukovec, neregistriranim traktorom, bez kabine, pod utjecajem alkohola od 0.20 g/kg,  upravljao je muškarac starosti 64 godine sa kojim je izvlačio porušeni trupac iz usjeke samog ruba dvorišta, uslijed čega je došlo do nekontroliranog podizanja prednjeg djela traktora i prevrtanja istog unazad.

Vozač traktora je zadobio ozljede te mu je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Koprivnica. Ozljede za sada nisu okvalificirane.

Komentari