krađama plodan vikend

GRAĐANI OPREZ! Kradljivci su u zadnje vrijeme vrlo aktivni i kradu sve do čega dođu

Objavljeno: 11.12.2017. 15:15

Zadnja izmjena: 11.12.2017. 15:26

Ovaj vikend lopovi su si zaista dali truda pa su svojim aktivnostima zadali posla i brige brojnim mještanima i policajcima. Naime, u periodu od 8. do 10. prosinca u našoj okolici dogodilo se nekoliko krađa pa evo detalja...

Kako doznajemo od Policijske uprave, dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjakom zbog sumnje da je u noći sa 7. na 8. prosinca u ulici Braće Radića u Varaždinu provalio u rashladnu vitrinu u sklopu kioska prilikom čega je ukrao razna alkoholna pića te će se protiv njega podnijeti kaznena prijava za kazneno djelo Teške krađe.

Osim toga, u petak, 8. prosinca od 10.30 do 14.50 sati u ulici Matije Gupca u Gojancu, nepoznati je počinitelj provalio u kuću 53-godišnjaka te otuđio novac, kućno kino, muzičku liniju, playstation i drugo, a visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko stotina tisuća kuna. 

Isti dan, oko 15.15 sati u trgovačkom centru u Koprivničkoj ulici, nepoznati je počinitelj okrao 66-godišnjakinju tako što joj je oteo ruksak s novcem, osobnim i bankovnim dokumentima, mobitel i drugim predmetima. Žrtva krađe svoj je ruksak odložila u košaricu za kupovinu što je olakšalo cijelu situaciju kradljivcu. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko tisuću kuna, a protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava.

 

 

Komentari