izvanredna vijest

Horor u Jalkovečkoj: Mlad muškarac pronađen s ubodnim ranama, uhitili žensku osobu

Objavljeno: 07.08.2021. 13:25

Zadnja izmjena: 08.08.2021. 09:47

PU varaždinska javlja kako je u Varaždinu uhićena ženska osoba, osumnjičena za pokušaj ubojstva 37-godišnjaka, koji je rano jutros s ubodnim ranama na prsima pronađen kako leži u Jalkovečkoj ulici u Varaždinu.

  • Čovjek ležao na ulici: Danas, 7. kolovoza u 4.40 sati, Operativno-komunikacijski Policijske uprave varaždinske zaprimio je dojavu Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije da je u Jalkovečkoj ulici u Varaždinu, na ulici, jedan građanin zatekao ozlijeđenu mušku osobu.
  • Ubodne rane na prsima: Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja, utvrđeno je da se radi o 37-godišnjaku, koji je imao ubodne rane u predjelu prsišta. 
  • Uslijedio je očevid: Muškarac je po ekipi Zavoda za hitnu medicinu prevezen u Opću bolnicu Varaždin gdje je zadržan na daljnjem liječenju. Na mjesto događaja izašla je Županijska državna odvjetnica u Varaždinu koja je obavila očevid uz stručnu pomoć policijskih službenika PU varaždinske.
  • Uhićena ženska osoba: Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Ubojstvo u pokušaju, u Policijsku je upravu privedena i uhićena ženska osoba koja se dovodi u sumnju u počinjenje kaznenog djela te je u tijeku kriminalističko istraživanje nad istom.

Komentari