HŽ u Varaždinu: Uhićene osobe za koje se sumnja da su godinama krale naftu

Objavljeno: 06.03.2012. 13:39

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

U policijskoj akciji u ponedjeljak policija je u varaždinskoj ispostavi Hrvatskih željeznica privela nekoliko osoba zbog sumnje da su godinama krali naftu. U varaždinskoj policiji potvrdili su nam da provode krim istraživanje.

Kako prve doznaju Varaždinske vijesti, u ponedjeljak je u Odjelu vuče vlakova u Varaždinu privedeno nekoliko osoba zbog sumnje da su godinama krali naftu.

U varaždinskoj policiji su nam potvrdili da su tijekom ponedjeljka provodili kriminalističko istraživanje u varaždinskoj podružnici Hrvatskih željeznica no nisu nam mogli reći više od toga.

Od našeg izvora u Hrvatskim željeznicama doznali smo da je policija privela pet osoba za koje se sumnja da su krali naftu i preprodavali je na tržištu po znatno nižoj cijeni.

Osumnjičeni su bili zaposlenici servisa, odnosno Odjela za vuču i održavanje vlakova, od kuda su navodno svaki dan iznosili naftu u kanistrima.

- Ako bi ih netko i pitao zašto nafta nedostaje oni bi rekli da je došlo do curenja iz cisterni ili vlakova. Policija sumnja da su naftu odvozili kući i najvjerojatnije je prodavali - rekao nam je naš izvor u varaždinskoj ispostavi Hrvatskih željeznica.

Policija tek treba utvrditi je li uopće i koliko dugo nafta nestajala iz Hrvatskih željeznica.

Komentari