Ima i on čemprese: Pod okriljem noći u grobnoj kući ukrao škare za živicu i flaksericu

Objavljeno: 10.08.2015. 11:16

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 11:25

Od 7. do. 8. kolovoza, u mjestu Hrženica, nepoznati je počinitelj provalio u skladišni prostor grobne kuće, iz kojeg je otuđio jedan motorni trimer i škare za živicu, izvjestili su danas iz PU Varaždinske.

Materijalna šteta se procjenjuje na više tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska mopeda i počinitelja ovog kaznenog djela.

Provala u Optujskoj

U subotu, 8. kolovoza oko 3.25 sati, nepoznati je počinitelj u Optujskoj ulici u Varaždinu provalio u trgovinu vlasništvo poduzeća sa sjedištem u Varaždinu. Iz trgovine je otuđio cigarete.

Materijalna šteta će se utvrditi naknadno. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Pretplatnički ugovor

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske zaprimili su prijavu 28-godišnjakinje iz Trnovca da je tijekom rujna i listopada 2014. godine, nepoznati počinitelj sklopio tri pretplatnička ugovora s jednim telekomunikacijskim operaterom, iskoristivši njezine osobne podatke.

Sa tako sklopljenim ugovorom koristio se telekomunikacijskim uslugama u vrijednosti od oko 1900 kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Komentari