konačno dolijao

Interventni policajci uhvatili višestrukog pljačkaša benzinske crpke u Varaždinu

Objavljeno: 19.12.2017. 10:35

Zadnja izmjena: 19.12.2017. 10:36

Foto: Ilustracija

Varaždinski policajci uspjeli su uhvatiti opasnog razbojnika prilikom pokušaja oružane pljačke benzinske crpke u Gospodarskoj ulici. Radi se o 19-godišnjaku koji je već 4 puta u zadnjih godinu dana pljačkao istu pumpu - a o jednom od tih razbojstava nedavno smo i pisali.

>> Uz prijetnju pištoljem razbojnik opljačkao benzinsku crpku u Varaždinu

Razbojnik je u nedjelju oko 23.30 sati na prostoru benzinske pumpe u Gospodarskoj ulici u Varaždinu došao do benzinske pumpe odjeven i pripremljen s vatrenim oružjem i maskiran za izvršenje kaznenog djela u čemu je spriječen od strane policijskih službenika Interventne jedinice policije PU varaždinske. 

Stara 'mušterija' s arsenalom oružja

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni na istoj benzinskoj pumpi uz prijetnju vatrenim oružjem počinio razbojništva, 5. studenog 2016. godine, 14. rujna, 22. listopada i 26. studenog 2017. godine.

Temeljem naloga Županijskog suda u Varaždinu pretražene su prostorije i dom kojim se koristi osumnjičeni. Prilikom pretrage pronađene su i oduzete dvije prerađene puške. Materijalna šteta pričinjena ovim razbojništvima procjenjuje se na više tisuća kuna. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske uz kaznene prijave.

 

Komentari