pozadina ubojstva

U centru Varaždina zastao luksuzni auto, trojica se nećkala oko ulaska u dvorište?

"Utvrđeno je da je isti preminuo nasilnom smrću. Policijski službenici Policijske uprave varaždinske nastavljaju daljnje kriminalističko istraživanje u suradnji sa Županijskim državnom odvjetništvom u Varaždinu", poručuju iz policije...
Objavljeno: 09.03.2023. 04:34

Zadnja izmjena: 09.03.2023. 04:47

Foto: Lijevo: Željko Hatlak / Desno: Ilustrativna fotografija koja ne odgovara mjestu događaja

Nakon što je policija izvjestila kako je Željko Hatlak (56) preminuo nasilnom smrću, Jutarnji list doznaje kako je ustrijeljen.

Pišu kako je bio samotnjak, razveden, živio je u samom središtu grada, a razgovarali su i s njegovom kćeri Dorjom (28). Susjedi su šokirani, no kažu da su ga inače rijetko viđali. Jedan susjed svjedoči kako je prije nekog vremena ispred Hatlakova dvorišta zastao veliki, tamni, luksuzni auto. U njemu su sjedila možda i trojica muškaraca, jedan je telefonirao, te su se nećkali oko ulaska u dvorište. „Do vrata njegove kuće, barem taj put, nisu došli, zaključuje Jutarnji list, citirajući gospodina.

Cijeli članak i što je kazala kći, pročitajte ovdje.

Podsjetimo, PU varaždinska jučer se oglasila sljedećim priopćenjem:

- Vezano uz pronalazak tijela muške osobe u utorak, 7. ožujka oko 17.25 sati u Varaždinu, o kojem smo izvijestili našim prethodnim priopćenjem, dosadašnjim kriminalističkim istraživanjem i provedenim dokaznim radnjama, utvrđeno je da se radi o muškarcu starosti 56 godina, za kojeg je Policijska uprava varaždinska dana 5. ožujka 2023. godine zaprimila prijavu nestanka. Također je utvrđeno da je isti preminuo nasilnom smrću. Policijski službenici Policijske uprave varaždinske nastavljaju daljnje kriminalističko istraživanje u suradnji sa Županijskim državnom odvjetništvom u Varaždinu.

Komentari