Ispred zgrade kirurgije specijalci: Zdravstveno stanje ubojice R. Matanića je teško

Objavljeno: 20.03.2015. 12:55

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Siniša Sović

Izvor: Policijsko vozilo ispred OB Varaždin

U krugu Kaznionice u Lepoglavi u četvrtak tijekom jutarnje šetnje Dario Šišković ručnim je utegom za vježbanje izudarao po glavi zatvorenika Robert Matanića, osuđenog na 35 godina zatvora za ubojstva Ive Pukanića i Nike Franića. Matanić je trenutno u vrlo teškom zdravstvenom stanju.

- Dovezen je s teškim ozljedama ozljede glave te podvrgnut hitnom operativnom zahvatu, a više vam ne mogu reći - rekao je Nenad Kudelić, zamjenik sanacijskog upravitelja Opće bolnice Varaždin.

Kudelić nam nije želio otkriti kakvo je trenutno Matanićevo zdravstveno stanje, no neslužbeno smo saznali da je vrlo teško.

Kako također doznajemo iz neslužbenih izvora, Matanić se nalazi na prvom katu kirurgije, na odjelu traume, a sama zgrada pod nadzorom je spacijalaca u pancirnim košuljama.

Dodajmo da je očevid je obavio zamjenik Županijske državne odvjetnice u Varaždinu uz pomoć policijskih službenika Policijske uprave varaždinske, a kriminalističko istraživanje kaznenog djela ubojstvo u pokušaju se nastavlja...

Vidi više: Krvavi obračun u Lepoglavi: Ubojica profesorice teško ozlijedio Roberta Matanića osuđenog za ubojstvo Pukanića i Franića

 

Komentari