Alkoholizirani 30-godišnjak u ponedjeljak je na području Ivanca izazvao prometnu nesreću u kojoj je jedna osoba ozlijeđena, a on je pokušao pobjeći...

U ponedjeljak, 11. svibnja oko 17.20 sati u Ivanečkom Naselju, u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba. Muškarac starosti 30 godina upravljao je osobnim vozilom iz smjera Varaždina u smjeru Ivanca. Brzinu vozila nije prilagodio stanju i uvjetima prometovanja te je prednjim djelom vozila udario u stražnji dio osobnog vozila, kojim je ispred njega upravljao 40-godišnjak.

Uslijed udara vozilo je, kako je dalje izvjestila policija, bilo odbačeno van ceste gdje je udarilo u dvorišnu ogradu, dok je 30-godišnjak uslijed udara naglo skrenuo lijevo i nastavio vožnju u smjeru Ivanca, te je u tom trenutku iz suprotnog smjera upravljao 36-godišnjak, a koji je u izbjegavanju sudara skrenuo u desno i udario u rubnik.

Nakon izazivanja prometne nesreće, 30-godišnjak je vozilo ostavio u neposrednoj blizini i pješice se udaljio. Ozljede je zadobila putnica u vozilu starosti 35 godina, te joj je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede joj za sada nisu okvalificirane.

Uhvaćen nakon što je pobjegao

Vozač koji je prouzročio prometnu nesreću je naknadno pronađen po policijskim službenicima, te priveden u prostorije policijske postaje Ivanec. Provjerom alko testiranja kod 30-godišnjaka je utvrđena koncentracija od 1.19 g/kg, nakon čega je odveden na vađenje krvi i urina radi daljnjih analiza.

Komentari

12.05.2020. 11:31h Zadnja izmjena: 12.05.2020. 11:32